Paramotor

Examens
Preinscriu-te a la propera convocatòria de PL1-PF1 i PL2-PF2!

L’Àrea de Paramotor/ Formació, posa a la vostra disposició el present formulari de preinscripció a la propera convocatòria d’examen de pilot de PL1 – PF1 / PL2 – PF2 i així preveure el nombre d’alumnes interessats per  presentar-se a examen. 

Els alumnes que hagin realitzat la preinscripció seran convocats a examen per ordre de preinscripció i segons el nombre de places. Els alumnes convocats hauran de realitzar la inscripció corresponent i realitzar el pagament de la quota que dona dret a presentar-se a examen.

Calendari anual

Les convocatòries d’examen es realitzaran per norma general el darrer cap de setmana dels mesos parells entre març i novembre, segons el nombre d’alumnes preinscrits. En cas de cancel.lació de la convocatòria, l’examen es convocaria en data de reserva, essent aquesta els darrer caps de setmana dels mesos imparells.

Per tal d’agilitzar el temps d’espera dels alumnes, actualment aquestes previsions poden veure’s afectades i la realització de les convocatòries també podrà realitzar-se entre setmana.

Informació examens 2022