Paracaigudisme

Activitats

JORNADES LOAD ORGANIZER

DIA DEL PARACAIGUDISME CATALÀ

JORNADES LOAD ORGANIZER

JORNADES AMB L’ESCOLA SOUTH DIRECTION COM A LOAD ORGANIZER

En aquestes jornades es realitzaran activitats de salts dirigits en grups amb LO’s (@sd_southdirection) per realitzar maniobres de Track i FreeFly.

Es realitzaran 3 salts dirigits amb 2 grups de 3 o 4 persones, un gurp al matí i un altre a la tarda, distribuïts segons nombre d’inscrits i del seu nivell.

En funció del nivell dels participants, l’instructor marcarà uns objectius durant l’activitat, treballant salt a salt mitjançant la gravació dels salts, realitzant un breafing i debreafing.

Al finalitzar la jornada es lliurarà a cada participants material en format digital de l’activitat realitzada.

 

11 - Juny

16 - Setembre

25 - Novembre

JORNADA FINAL D’ANY

Aquestes jornades seran gratuïtes pels federats amb la FAC i els salts tindran un descompte de 2 €.

Pels NO federats amb la FAC el cost del salt serà sense descompte, i s’haurà d’abonar 50€ per l’activitat que inclou LO de l’escola SOUTH DIRECTION fins a tres salts.

Requisits:

– Disposar de llicència A
– Acreditar un mínim de 50 salts.

Si vols participar inscriu-te.. Hauras d’omplir el formulari i adjuntar el llibre de salts.

* En cas de cancel.lació de l’activitat per condicions meteorològiques, els salts pagats amb antelació quedaran pendents al compte personal de “fun jumper”.

* En cas de cancel.lació previa per l’interessat es disposarà de 10 dies d’antelació a la jornada per avisar enviant email a info@federacioaeria.cat i així es pugui assignar la plaça a un altre fun jumper.

* En cas de no avisar amb l’antelació mínima de 10 dies, els salts no es podran recuperar. L’Interessat podrà buscar un substitut que pugui ocupar la seva plaça si compleix els requisits.

 

DIA DEL PARACAIGUDISME CATALÀ

Des de l’Àrea de Paracaigudisme de la Federació Aèria Catalana (FAC), hem volgut organitzar per primer cop el Dia del Paracaigudisme Català que es celebrarà el dia 11 de juny del 2022 a SaltamosBCN per a tots els saltadors i tots els clubs.

En aquest dia l’activitat principal será la del paracaigudisme, pero em volgut fer particip a altres Àries de la FAC (veure l’ordre del dia). A continuacio podreu veure les activitats que es faran durant la jornada:

 

  1. Salt en globus, amb vols en parapent.
  2. Campionat de precisió.
  3. Exhibició de swooping i vol amb la bandera catalana.
  4. Mini training de plegat
  5. Escola South Direction – Load Organizer per salts de Track i FreeFly

1. SALT EN GLOBUS

Gràcies a l’empresa de Globus Kontiki, el dia 11 de juny, a les 7:00 a.m. podrem gaudir d’un vol en globus amb el plus de poder saltar des d’aquest, fer una tirolina o saltar des d’un balanci.

Depenent de la meteorologia (no es podrá confirmar fins uns dies avans), el lloc de trobada, que podria ser directament a SaltamosBCN o potser en una zona propera per així coordinar el landing a la zona de SaltamosBCN.

Si el federat desitja portar un flotador o algún objecte ho haurà de dir avans del 4 de juny.

Els mínims per saltar, sera tindre el teu equip propi, mínim de 100 salts i recomanem per seguretat haver realitzat un curs de campana.

 

2. CAMPIONAT DE PRECISIÓ

Es fará una mini competició on hi haura una única fase eliminatoria, on sortiran els tres guanyadors que obtindran podium (primer, segon i tercer). Tots els participants hauran de fer un total de tres salts duran el dia.

Per veure el reglament feu clik aquí.

3. EXHIBICIÓ DE SWOOPING

Tindrem al Nil Ferre (@Nil_farre) que ens fara una demostració del que és el swooping.

A més, ens fara una exhibició volant amb una bandera catalana gegant.

4. MINI TRAINING DE PLEGAT

Molts de nosaltres em fet el curs de plegat per treurens el titol A, pero despres no hem practicat o tenim dubtes que mai preguntem.

Amb aquest mini training de la ma del Toni Sanchez (@Tunisi), volem que tothom que vulgui, pugui assistir, practicar, i sobretot que ningu es quedi amb ningun dubte.

5. ESCOLA SOUTH DIRECTION COM A LOAD ORGANIZER

Depenent els inscrits i l’interès de cadascú es faran uns grups ja definits per nivells. On tindrem dos LO’s de l’escola South Direction (@sd_southdirection) i els salts es faran de Track o FreeFly.

Aquest salts seran gravats, es fará un brefing i un debreafing.

Més endavant es donará més informació.

Obrir chat
1
Necessites ajuda?
Hola👋
En què puc ajudar-te?