Parapent

Examens
Preinscriu-te a la propera convocatòria d’Alumne Avançat !

L’Àrea de Parapent / Formació, posa a la vostra disposició el present formulari de preinscripció a la propera convocatòria d’examen d’AA de Parapent i així preveure el nombre d’alumnes interessats per presentar-se a examen. Els alumnes que hagin realitzat la preinscripció seran convocats a examen per ordre de preinscripció i segons el nombre de places. Un cop convocats, els interessats hauran de realitzar la inscripció corresponent i realitzar el pagament de la quota que dona dret a presentar-se a examen.

Calendari anual

Les convocatòries d’examen es realitzaran per norma habitual el darrer cap de setmana dels mesos imparells entre març i novembre, segons el nombre d’alumnes preinscrits. En cas de cancel.lació de la convocatòria, l’examen es convocaria en data de reserva, essent aquesta el darrer caps de setmana dels mesos parells.

Per tal d’agilitzar el temps d’espera dels alumnes, actualment aquestes previsions poden veure’s afectades i la realització de les convocatòries també podrà realitzar-se entre setmana.

Informació convocatories