llicències i assegurances

FAQs - Quins avantatges té federar-se?

 

FAQs -Perquè es important federar-se?

Federar-se per practicar l’esport i fora de competició no es obligatori, pero sens dubte, es important per donar suport i recursos al nostre col·lectiu.

FAQs - Que és la llicència federativa?

És el títol que habilita a un esportista a participar en les activitats o competicions oficials organitzades per la Federació. I a més, té una assegurança que garanteix la responsabilitat civil i l’assistència sanitària en cas d’accident.

FAQs - He de contractar l'assegurança de la federació?

Contractar l’assegurança no és obligatori per la practica privada de l’esport, es a dir, no es obligatori per la practica esportiva no formi part d’una competició, una activitat organitzada, entrenaments o esdeveniments no competitius. 

No obstant això, si que es molt recomanable per les cobertures que garanteix l’assegurança esportiva regulada pel RD 849/1993.

Sol·licitud llicència federativa

Els esportistes que desitgin sol.licitar llicència ho hauran de realitzar mitjançant un dels clubs afiliats amb excepció dels esportistes de Vol a Motor, ULM i Vol a Vela els quals podran contactar directament amb la Federació per sol.licitar llicència federativa.

Compte Corrent a La Caixa de la Federació Aèria Catalana
ES79 2100 0828 6602 0083 3082

Declaració d’accidents mèdics

  1. Informació i protocol d’accidents
  2. Telèfon d’emergències: 981941111 o 902922009
  3. Comunicat d’accidents digital

Descarrega’t la nostra APP
…I porta sempre a mà la teva llicència federativa.

Descarrega’t la nostra APP 

…I porta sempre a mà la teva llicència federativa. També podràs visualitzar totes les teves titulacions i accedir directament a les últimes notícies publicades a la web.

Important! També trobaràs un accés al botó de “SOS” que et mostrarà la informació imprescindible  per dur a terme el protocol corresponent en cas d’accidents.