Subvencions organitzadors

En aquest apartat, podràs...

  1. Inscriure les teves activitats o competicions al calendari oficial de la Federació.
  2. Demana gratuïtament que t’enviem el material que tenim disponible  per utilitzar-ho als esdeveniments (roll-ups, carpes, diana, etc)
  3. Descarrega’t el criteris de subvenció i consulta la publicació del calendari per saber si estàs al llistat i quin import et correspon.
  4. En cas de tenir-ne dret a subvenció, hauràs d’omplir el formulari 4 per adjuntar les factures i una vegada finalitzat l’esdeveniment, tindràs un marge de 30 dies per omplir la memòria d’activitats (en cas de no complir amb aquest tràmit, es perdrà el dret a subvenció).

1. Inclou les activitats i competicions al calendari oficial de la Federació

Formulari 1 - competició oficial

Sol·licitud d’inclusió al calendari oficial de la FAC per competicions oficials

Formulari 2 - activitat no competitiva

Sol·licitud d’inclusió al calendari oficial de la FAC – Activitat no competitiva (Trobades, actes socials, jornades, etc.)

2. Necessites material extra per organitzat l’activitat? Consulta el nostre inventari.

Formulari 3 - CESSIÓ MATERIAL

Sol·licitud de cessió de material per la celebració d’activitats competitives o no competitives del calendari oficial de la Federació Aèria Catalana.

3. En cas de tenir-ne subvenció, omple el formularis següents:

Formulari 4 - ADJUNTAR FACTURES

La federació pagarà la subvenció per avançat en la mesura del possible. Dades per la facturació: Q5856330E; Rambla Guipuscoa 23, 5C;08020 Barcelona.

FORMULARI 5 - Memòria de l'activitat

Cal emplenar el formulari amb les dades de l’activitat.en el termini d’un mes després de la celebració de l’activitat. (En cas d’exhaurir aquest termini, la Federació es reservarà el dret a no tornar a otorgar cap altre subvenció per aquest organitzador).

Obrir chat
1
Necessites ajuda?
Hola👋
En què puc ajudar-te?