Notícies

Regulació activitat aèria a Montserrat

http://muntanyamontserrat.gencat.cat/ca/actualitat/detalls/Noticia/ActivitatsVol

El passat dijous dia 1 de març, el Patronat de la Muntanya de Montserrat i la Comissió Tècnica per la regulació de l’escalada i altres activitats van acordar restringir durant dos mesos qualsevol activitat regulada de vol en època d’incubació de les aus rapinyaires que nidifiquen a les parets verticals de Montserrat.

Per tant, en data 6 de març de 2018 comuniquem que la situació actual de les zones regulades pel que fa a la pràctica del parapent, salt base, wingsuit i ala delta és el següent:

No és permesa la pràctica d’aquestes activitats durant el període comprès entre l’1 de març fins el 30 d’abril (època d’incubació de les aus).
Durant l’1 de gener – 29 febrer i entre l’1 de maig – 31 de juliol no es permet iniciar el salt des de les parets regulades per l’escalada (consultar les àrees i mapes de regulació de l’escalada al web del Patronat). Depenent del període regulat en la data del vol, no es podrà saltar des de:
Els Pollegons, Els Frares Encantats, Roca Roja, Montgròs, Plecs del Llibre, Serrat del Moro, Paret de l’Aeri, Paret de Diables, Mullapans, Degotalls, àrea de la Santa Cova i El Serrat de Les Garrigoses – Coves del Salnitre (Collbató).

Entre l’1 d’agost i el 31 de desembre es permet saltar des de qualsevol paret de la muntanya, exceptuant les àrees A1, A2 i A3, regulades tot l’any, i les que es considerin oportunes segons el seguiment de la nidificació en funció de cada any.

Més informació
Comunicat del Patronat de la Muntanya de Montserrat i la Comissió Tècnica per la regulació de l’escalada i altres activitats [167,17 KB]

 

Federació Aèria Catalana

Rbla. de Guipúscoa 23, 5 C
08018 Barcelona
934 575 328
Horari 10:00 – 14:00 de dilluns a dimecres
10:00 – 20:00 dijous