Aquest any s’ha dut a terme una llarga negociació amb diferents asseguradores, amb la intenció d’aconseguir uns bons preus per a tot el col·lectiu  i amb antelació suficient per tal de poder planificar correctament la pròxima temporada.

Tot i les gestions iniciades ja a mitjans de Juny, fins a finals dany cap companyia en ha facilitat cap tipus de cotització, per tal de poder valorar el còmput total de sinistralitat i possibles previsions de resultats de l’actual temporada y de la pròxima.

El nostres principals objectius cara a l’assegurança aquesta temporada han estat els següents:

– Baixar preu de la prima de terra.

– Baixar preus de les trimestrals.

– Igualar preus de paracaigudisme amb la d’aire

– Millors cobertures a l’estranger sense penalitzar la resta de col·lectius.

– Aconseguir assegurança professional sense penalitzar els preus generals.

Gràcies a les negociacions efectuades,  cara a la pròxima temporada podem oferir les següents millores:

– Igualar preus de Paracaigudisme amb la resta de modalitats d’aire. (No ofereixen cap millora en els preus d’aire degut a l’històric de sinistralitat acumulat).

– Extensió de cobertura (opcional) a la banda Francesa des de la frontera fins a 50 km – Pirineu-, passant de 6.100,00 € a 20.000,00 €. Per  tota aquella activitat que es realitzi en la proximitat de la frontera amb territori francès, de qualsevol de les disciplines aèries.

-Aconseguir cobertura amb pòlissa independent als professional i als seus passatgers.

Els nostres objectius cara a les pròximes temporades, i si la sinistralitat ens ho permet, és aconseguir cara al 2022 millors condicions per a tots els esportistes (especialment les modalitats de terra i trimestrals).

També volem consolidar les relacions amb les asseguradores actuals per tal d’ajustar preus, mantenir i millorar protocols ja establerts i que tot accidentat rebi un millor servei.

En el següent enllaç  podreu consultar la taula de preus de les diferents disciplines: