Notícies

 

Cims per la llibertat

El pròxim 13 d’octubre, CIMS PER LA LLIBERTAT amb la col·laboració de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i altres institucions, organitzen una pujada conjunta a diversos cims de Catalunya, en la que ja s’hi han inscrit milers de persones.
La Federació Aèria convoca un concurs de fotografia pel mateix dia i hora on s’avaluaran les fotografies preses d’aquests cims plens de gent.
Les fotografies s’han d’enviar a l’adreça info@federacioaeria.cat i seran avaluades per un jutjat composat per personal de l’organització.
El premi serà d’una estada d’una nit per a dues persones a un dels refugis de la FEEC.
El termini màxim d’enviament de les imatges és el dia 22 d’octubre.

La Federació recorda als participants l’obligació de respectar les normes de circulació aèria així com els espais aèris.

Llistat de cims

Descarrega el llistat dels cims amb informació de vital importància. En la informació trobareu els cims que sobrepassen l’altura màxima de vol visual.

Fitxer KMZ

Fitxer en format KMZ amb la ubicació dels cims per a visualitzar en Google Earth

Sessió Informativa Espais Aeris – (SESSIÓ ONLINE)

Sessió Informativa Espais Aeris – (SESSIÓ ONLINE)

Amb la col.laboració de: Aeroports de Catalunya i ENAIRE División ATS DRNA Este Dia: 14 maig  Hora: 18:00 h SESSIÓ ONLINE - ACCEDIU A LA SESSIÓ AQUÍ Cal confirmar assistència omplint el següent formulari Informació a tractar – ENAIREClassificació dels espais aèris TMA...

Assemblea General Ordinària 2020

Assemblea General Ordinària 2020

Degut a la situació actual per la qual el Govern de la Generalitat de Catalunya estableix noves mesures de restricció en diversos àmbits. Es cancel.la la convocatoria presencial de l'Asseblea general ordinària el proper dijous dia 23 de juliol a l'Escola Catalana de...

Represa de les activitats i competicions!!

Represa de les activitats i competicions!!

Un cop finalitzada la situació que va originar l'estat d'alarma, la represa de l'activitat torna poc a poc a la normalitat i amb aquesta normalitat, les activitats i competicions es tornen a activar de nou... Es recomana ser curosos amb les mesures de seguretat per...