Informació Kitebuggy GP Delta de l’Ebre 2017

Gran Premi de Kitebuggy organitzat per la Federació Àerea Catalana i els clubs Estels Costa Dourada, Torn Kite Team, Barberà Kite Team i Kamikaze Kite Team amb el suport i col·laboració del Consell de l’Esport Català, Ajuntament d’Amposta i Parc Natural Delta de L’Ebre.

La prova es realitza dins del Parc Natural Delta de l’Ebre, això significa que està totalment prohibida qualsevol activitat que pugui afectar la flora, la fauna o el medi ambient. És important respectar els senyals, els itineraris i les zones d’accés prohibit.

No està permesa la recol·lecció d’espècies animals o vegetals, ni vives, ni mortes. Qualsevol acció que es consideri negligent amb el mitjà natural serà comunicada a les autoritats competents. També és obligatori fer servir les papereres i no deixar cap tipus d’escombraries a la platja durant, i en finalitzar l’esdeveniment.

La prova constarà de regates en la Platja dels Eucaliptus, sent el dissabte 1 de juliol el triat per a la realització de la prova. Si per condicions meteorològiques adverses no és possible realitzar la prova, es traspassarà al diumenge dia 2. Si la platja té condicions d’inundació adverses, es traslladarà la prova a la platja contigua, Platja de L’Aluet.
Si per al diumenge dia 2 de juliol hi ha previsió suficient com per realitzar regates durant el matí, el lliurament de premis es realitzarà el diumenge a les 14:00 hores. Direcció de carrera comunincarà el planing definitiu en el briefing de presentació del Gran Premi.

Tots els pilots han de disposar de llicència vàlida o estar federats,  disposar de asegurança de responsabilitat civil obligatoria i assegurança d’accidents esportiva. Encara que es disposi de la documentació necessària, la direcció de carrera es reserva el dret d’admissió a la prova.

La prova es realitza sota el reglament de Kitebuggy de la Federació Aèria Catalana. Reglament basat en les normes de la federació internacional. És d’obligat compliment per part dels pilots conèixer i respectar les mateixes. La direcció de carrera es reserva el dret de sanció, desqualificació o expulsió davant una infracció.

És d’obligat compliment el “fairplay” entre tots els participants. Aquesta és una competició amb un sol objectiu, donar a conèixer el kitebuggy i oferir als esportistes una prova de nivell on l’important és participar en una activitat satisfactòria, agradable, honesta i divertida. Tot pilot o acompanyant que no respecti a qualsevol participant o públic assistent serà expulsat de la mateixa.

Planning
30 / 06 / 2017
Benvinguda / Free Ride
21:00 / 23:00 Confirmació d’inscripcions (Zona Barbacoes Camping Eucaliptus)

01 / 07 / 2017
08:30 / 09:30 Confirmació d’inscripcions
10:30 Briefing Presentació KITEBUGGY GP Delta de L’Ebre 2017. Depenent de les condicions meteorològiques aquesta hora pot ser modificada.
11:00 / 19:00 Regates Kitebuggy
21.30 Cena Kitebuggy. Restaurant Mar del Delta, Camping Eucaliptus
23:00 Lliurament de Premis i Obsequis (*)

02 / 07 / 2017
Segons previsió:
– Convivència Kitebuggy i Free Ride en zona limitada.
– Regates Kitebuggy y Lliurament de Premis i Obsequis.

Allotjament
Opció 1, Camping Eucaliptus, http://www.campingeucaliptus.com/ (tots els assistents disposen d’un 10 % descompte)
Opció 2, Hotel Mediterrani Blau. http://www.mediterraniblau.com/
*Pernoctar a la platja està totalment prohibit.

Sopar Kitebuggy, 20€ per persona.
Restaurant Mar del Delta, Camping Eucaliptus

-Entrant variat. Amanida, embotits, verdures, croquetes, musclos, etc..
-Plat combinat de carn (llom, be, llonganissa, ou i patates)
o
-Plat combinat de peix ( sèpia, lluç, chipirones, gambes i patates)
-Prostri
-Cervesa i Vi de la casa, aigua i gasosa.
-Cafès variats

Federació Aèria Catalana

Carrer de Sicília 326, Ent 1
08025 Barcelona
934 575 328
10:00 – 14:00 de dilluns a dimecres
10:00 – 20:00 dijous