Paramotor

Examens

Preinscripció examen de PL1 – PF1

L’Àrea de Paramotor/ Formació, posa a la vostra disposició el present formulari de preinscripció a la propera convocatòria d’examen de pilot de PL1 i PF1 i així preveure el nombre d’alumnes interessats per  presentar-se a examen. 

Els alumnes que hagin realitzat la preinscripció seran convocats a examen per ordre de preinscripció i segons el nombre de places. Els alumnes convocats hauran de realitzar la inscripció corresponent i realitzar el pagament de la quota que dona dret a presentar-se a examen.

Calendari Anual

Les convocatòries d’examen es realitzaran el darrer cap de setmana dels mesos parells entre març i novembre, segons el nombre d’alumnes preinscrits.

En cas de cancel.lació de la convocatòria, l’examen es convocaria en data de reserva, essent aquesta el darrer caps de setmana dels mesos imparells.

                                                                                             Darrera actualització 28/03/2021

Es convocarà un total de 12 alumnes per ordre de data de registre al formulari de preinscripció. La resta d’alumnes no convocats restaran pendents per la propera convocatòria en quan es disposi del nombre mínim d’alumnes per poder realitzar examen.

Només seran convocats a examen els alumnes que compleixin amb els requisits fixats a la convocatòria.

Cancel.lada (Covid)

Convocatòria 23/24 gener 2021