La Lliga Catalana de Whoops ja està en marxa! Aquesta modalitat va tenir la seva primera ronda inaugural el passat 25 de març al museu de la Fundació Parc Aeronàutic (FPAC). Vam poder gaudir d’una jornada plena d’emoció, velocitat i habilitat, amb pilots de tot el territori que van demostrar les seves destreses amb aquests petits i divertits drons.

La Lliga Catalana de Whoops consta de 6 rondes que es disputaran en diferents localitzacions durant l’any 2023. La següent ronda serà el 21 de maig al Ciarga, el Centre d’Interpretació i Recuperació d’Aeronaus Històriques. Les inscripcions ja estan obertes a la web de la Federació Aèria Catalana.

Si voleu seguir les finals de la primera ronda, podeu fer-ho a través del canal de Twitch de la Lliga Catalana de Whoops: https://www.twitch.tv/lcwhoops. Allà trobareu els vídeos dels millors moments, les classificacions i els comentaris dels experts. No us ho perdeu!

La Lliga Catalana de Whoops és una oportunitat única per conèixer i practicar aquesta apassionant disciplina del món dels drons FPV. Us animem a participar-hi o a venir a veure-ho en directe. Us esperem!